Huippuosaamista terveydenhuoltoalan mekaniikkasuunnitteluun ja tuotekehitykseen

Ota yhteyttä!

Liski Group Oy tarjoaa terveydenhuoltoalan mekaniikkasuunnittelua, tuotekehitystä, prototyyppien valmistusta ja tuotannollistamista asiakkaille kautta Suomen. Työskentelemme vuosikymmenten kokemuksella ja alan huippuosaamisella.

Tuotekehitysprojektit avaimet käteen -periaatteella

Voimme toteuttaa koko tuotekehitysprojektin alusta loppuun saakka tai olla apuna vain niillä alueilla, joissa omat voimavarasi eivät riitä.

 

Määrittelemme tarkkaan tuotteen tai projektin vaatimukset jo alkuvaiheessa, sillä projektin kuluessa muuttuvat tavoitteet vievät turhaan aikaa ja rahaa. Tarjoamme myös oikeat henkilöt tuotekehitysprojektissa vaadittaviin tehtäviin. Meillä on lukuisia luotettavia yhteistyökumppaneita, ja verkostomme kasvaa koko ajan. Noudatamme asiakkaan laadunhallintajärjestelmiä ja tarvittaessa teemme laatusopimuksen koskien ISO 13485 - tai ISO 9001 -standardeja

Tuotekehitysprojekti voi sisältää aliprojekteja, mutta aliprojektien riskit on syytä tiedostaa etukäteen. Autamme sinua huomiomaan mahdolliset ongelmakohdat ja tekemään tilanteeseen sopivan varasuunnitelman. Tavoitteemme on varmistaa pääprojektin suunniteltu eteneminen.

Pyydä lisätietoja

Omasuunnittelija-palvelu *UUTUUS*

1

  • Omasuunnittelija on ratkaisu satunnaiseen suunnittelutarpeeseen

  • Omasuunnittelija omaa tervettä ratkaisukykyä ongelmatilanteisiin

  • Omasuunnittelija opettelee kaikki asiakkaan tavat ja järjestelmät

  • Omasuunnittelija osaa käyttää kaikkia yleisiä toimisto-ohjelmia

  • Omasuunnittelija on käytössä aina tarvittaessa ja vain silloin

  • Omasuunnittelija voi tehdä tuotteen ylläpitoon liittyviä töitä tai osallistua tuotekehitysprojekteihin

  • Omasuunnittelija voi tehdä asiakaskohtaisia räätälöintejä

  • Omasuunnittelija-palvelussa maksat vain tehdystä työstä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Mekaniikkasuunnittelu

Yrityksellämme on vankka kokemus suunnittelusta ja tuotekehityksestä. Erikoisalaamme on terveydenhuoltoalan mekaniikkasuunnittelu.

 

Tuotteen valmistuskustannukset määräytyvät jo suunnitteluvaiheessa, ja yksinkertaisessa tuotteessa kustannukset ovat suuremmassa roolissa kuin monimutkaisessa laitteessa. Kustannustehokkuus on yksi vahvuuksistamme. Otamme huomioon toimittajien valintaan, ostoneuvotteluihin ja logistiikkaan liittyvät kysymykset.

 

Harva ala on säästynyt alati tiukkenevilta määräyksiltä ja tarkastuksilta. Tutustumme tuotteisiin liittyviin määräyksiin ja standardeihin jo määrittelyvaiheessa. Näin vältetään myöhemmät yllätykset.

Tutustu referensseihimme

Tuotannollistaminen

Tarjoamme tuotannollistamista osana avaimet käteen -tuotekehitysprojekteja, mutta se voidaan irrottaa myös omaksi kokonaisuudekseen. Tuotannollistamista ei voi aloittaa liian aikaisin: osa siitä kuuluu jo suunnittelupöydälle. Esimerkiksi valmistusmenetelmä valitaan pääsääntöisesti jo suunnitteluvaiheessa. Meillä on laaja-alainen käsitys erilaisista valmistusmenetelmistä. 

 

Tuotannollistamiseen kuuluu myös sopivien toimittajien ja valmistuskumppaneiden etsintä ja kartoitus. Varmistamme komponenttien oikea-aikaisen saatavuuden ja neuvottelemme toimituksen valmiiksi valmistajien ja alihankkijoiden kanssa. Tuote lähtee meiltä tuotantoon selkeän ohjeistuksen kera. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Prototyyppien valmistus

Jokaisessa tuotekehitysprojektissa tarvitaan jossain vaiheessa prototyyppi, jonka avulla varmistetaan, että suunnitelmat toimivat myös käytännössä.

 

Prototyyppi voi olla järkevää tehdä jo melko alussa, jolloin se säästää suunnitteluaikaa ja toimii osittain jopa tuotevaatimuksia lukittaessa. Toisaalta prototyypin valmistusta voi edeltää myös huolellinen suunnittelu ja simulointi. 

 

Usein yksi prototyyppi ei riitä, vaan niitä tehdään useita suunnittelun eri vaiheissa. Prototyyppi voidaan valmistaa joko koko laitteesta tai sen osasta, jos halutaan testata tiettyä toimintoa.

Pyydä lisätietoja